DENEME SINAVI SONUÇLARI OKUL SİTEMİZDE!!!

07.10.2021 2376

Sevgili Öğrencilerimiz,

Deneme sınavları sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Emeğiniz ve katılımınız için teşekkürler. Biz isteriz ki Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi denemelerine mutlaka katılın, deneme sadece bilgi birikiminizi değil; motivasyonunuzu, rehavetinizi, stres becerinizi, hayal kırıklığı durumları gibi olumsuz durumlarla başa çıkabilme becerinizi de dener ve geliştirir. Gelişiminize katkıda bulunduğuna inandığımız bu sınavlara belli aralıklarda devam edeceğiz. Çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar diliyorum.

Hayri KOCABEY

Okul Müdürü

05.10.2021 tarihinde yapılan TYT Hazır Bulunuşluluk Deneme Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Okulumuzda yapılan deneme sınavı sonuçlarına "Güncel Bilgiler" modülünden de ulaşabilirsiniz.