Misyonumuz - Vizyonumuz

20.09.2021 313

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere; çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu, çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir yükseköğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi yönden donatılmış, etkili ve nitelikli, demokrasi ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmekle; ortaöğretim kurumları içerisinde uygulamaları ve elde ettiği sonuçlar bakımından Türkiye çapında örnek gösterilen okul olmak.

Misyon: Okulumuzu seçen nitelikli öğrencilerin: *Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerine, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarına; *Çevre ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarına; *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerine; *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarına; *Lider özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yönlendirip başarılı olmalarını sağlamaktır.